Filippa K

Het hoofdkantoor van Filippa K is gevestigd in Stockholm, Zweden. Het merk is opgericht in 1993. “Designed for ourselves and those around us” is de slogan van Filippa K. De dameskleding van het Scandinavische merk typeert zich als stijlvol, comfortabel en tijdloos. Eenvoud en kwaliteit zijn hierbij twee belangrijke pijlers. De dameskleding van Filippa K die je bij ons in de collectie vindt bestaat uit kokerrokken, jurken, pantalons en mooie basic tops en knitwear. Filippa K is erg sustainable bezig en werkt alleen met de beste en meest milieuvriendelijke materialen en kwaliteiten.

 
Kleur
Sluiten
Maat
Sluiten

Schoenen


Er is zoveel keus in damesschoenen, hoe weet je nou precies welke schoen bij je past? Ten eerste is het belangrijk dat de schoen goed zit. De pasvorm moet goed zijn. Er zijn veel verschillende damesschoenen in allerlei soorten en maten. Ga na wat je fijn vindt. Een wat plattere schoen of juist een iets hogere zool. Er kan tegenwoordig heel veel. De sneakers zijn al seizoenen lang erg populair en dat zal ook nog wel even zo blijven. Dit omdat ze natuurlijk super lekker zitten. Het is niet meer de sportschoen van vroeger. Een witte sneaker past natuurlijk overal bij en kun je het hele jaar door dragen, maar je hebt ook sneakers met plateauzolen, spitse neus of zelfs met een leuke print. De veters zijn niet alleen maar meer saai wit maar hebben leuke kleuren en soms zelfs glitters.

Je schoenen kunnen een outfit maken of breken. Het is daarom belangrijk dat je goed over de keuze van je schoenen nadenkt. Ook is het verstandig na te denken over de gelegenheid waarvoor je de schoenen wil aanschaffen. Ga je naar een tuinfeest en heeft het net geregend? Dan kom je vrijwel zeker thuis met gras aan je schoenen. Qua materiaalkeuze is suede dan niet de beste optie. Ook hakken kun je dan het beste vermijden. Heb je een etentje en hoef je niet op de schoenen te lopen? Dan kun je natuurlijk kiezen voor eyecatchers met een hoge hak bijvoorbeeld! Moeten ze functioneel of vooral mooi zijn? Dat kun je jezelf afvragen bij het maken van je keuze. Belangrijk is het om schoenen goed af te wisselen. Draag niet iedere dag hetzelfde paar schoenen, dit is slecht voor je voeten. Schoenen dienen af en toe te luchten. Bij Heerenstraat shop je schoenen van goede kwaliteit. Wij bieden veel damesschoenen van leer. Belangrijk hierbij is ook het onderhoud van het materiaal. Spuit je schoenen regelmatig in met een leerspray, zo heb je langer plezier van je schoenen. En dat is precies wat we willen, toch dames?