Klantenservice

Waarmee kunnen wij je helpen?

Betalen

Nederland
Alle betalingen lopen automatisch via de internetkassa van Ogone, één van Europa’s grootste Payment Service Providers. Je betaalgegevens worden aan de beveiligde betaalomgeving van Ogone, en dus niet aan Uppark, doorgegeven. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door ons worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid aan te geven met welke online betaalmethode je wenst te betalen: via iDEAL, PayPal of met creditcard.

Met iDEAL wordt je bestelling meteen betaald. Met één klik op de knop brengt iDEAL je naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren. Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis bank en ING/Postbank kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

Bij het ontwerp van de iDEAL standaard is veel aandacht gegeven aan een zo hoog mogelijke veiligheid. Het betalen via iDEAL is net zo veilig als internetbankieren bij de betreffende bank. iDEAL is absoluut een veilige betaalmethode. Wil je meer weten over de betalingsmethode iDEAL? Kijk dan op www.ideal-betalen.nl

Bestellingen worden dus altijd betaald via iDEAL of met een creditcard. De autorisatie wordt online gegeven, wat betekent dat de betaling meteen goedgekeurd wordt door de bank of door de creditcardmaatschappij. Is de betaling goedgekeurd, dan zien wij dat meteen en kan de bestelling verstuurd worden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

België
Klanten uit België kunnen betalen via MisterCash, creditcard (Mastercard of Visa) en PayPal. 


Duitsland
Klanten uit Duitsland kunnen betalen middels Giropay, Sofort Überweisung en PayPal. 


Overige landen
Vanuit alle overige landen kan betaald worden middels een creditcard (Mastercard of VISA) of via PayPal.