Klantenservice

Waarmee kunnen wij je helpen?

Levering

Nederland

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag vóór 15.00u gedaan worden, zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Bestellingen die vrijdagavond, zaterdag en zondag geplaatst worden, worden maandag verzonden. Wanneer de bestelling door ons verwerkt is, ontvang je een mail van PostNL. Hierin staat een Track & Trace nummer waarmee je de zending kunt volgen.

Alle pakketten worden verzonden met PostNL. Het pakket wordt met “handtekening voor ontvangst huisadres (HVH)” verzonden. Dit betekent dat het pakket niet bij de buren mag worden afgegeven en dat je zelf moet tekenen voor ontvangst.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat het pakket bij je thuis wordt aangeboden. Mocht dit het geval zijn dan zal PostNL het pakket de volgende dag, met uitzondering van zondag, nogmaals aanbieden. Ben je wederom niet thuis, dan zal PostNL een briefje in de brievenbus doen waarop vermeld staat waar je het pakket kan afhalen. In de meeste gevallen is dit bij het dichtstbijzijnde postkantoor. 

Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van €3,95. Bij een totaal orderbedrag van € 75,- of meer is verzending gratis.
 
België en Duitsland

Ben je woonachtig in België of Duitsland, dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van €4,95. Voor België en Duitsland geldt dat het pakket bij de buren wordt aangeboden, mocht je op het moment van levering niet thuis zijn.

Overige landen

Wil je een bestelling plaatsen maar ben je niet woonachtig in Nederland, België of Duitsland? Dit is mogelijk, maar let wel even op de bijdrage in de verzendkosten.