Klantenservice

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze service

Bij Heerenstraat gaan we verder dan het aanbieden van prachtige kleding en schoenen. Wij willen van shoppen een feestje maken en ervoor zorgen dat je langer kunt genieten van je garderobe. Hoe wij dat doen?

Personal shopping

Wij geven je graag alle aandacht en oprecht en eerlijk stylingadvies. Heb je weinig vrije tijd? Moet je altijd werken tijdens openingstijden? Of voel je je een beetje ongemakkelijk en onzeker in een winkel vol met andere vrouwen? Wat de reden ook is, wij staan ook voor je klaar buiten openingstijden. Maak een afspraak met jouw favoriete Heerenstraat dame (of heer ;-)) en geniet van een private shopping night.
Kom je liever niet alleen? Geen probleem! Je moeder, partner, zus(sen) en/of vriendin(nen) zijn natuurlijk van harte welkom.

Wij ruimen jouw kast op! 

Sta jij iedere ochtend voor je kledingkast met de vraag wat je nou weer aan moet trekken? Heb je genoeg in de kast hangen maar lukt het je niet om te combineren? Wij helpen je graag! Samen met jou gaan we kijken naar (de inhoud van) je kledingkast. Zo geven we graag advies over hoe je een kledingstuk op verschillende manieren kunt combineren en maken we foto’s van de sets die we samengesteld hebben.

Ook wanneer je afgevallen bent en veel kleding in je kast hebt hangen die “toch niet meer past” kijken we samen met jou naar de mogelijkheden met betrekking tot een nieuwe garderobe. Wanneer je er behoefte aan hebt kunnen we een aantal sets meenemen uit de winkel waarvan wij denken dat dit bij je past! Wat je ook wil, wij verzorgen het met veel liefde en plezier voor je. Wil je graag meer informatie of gewoon meteen een afspraak maken met Jill? Bel even naar de winkel via 077-3988896.

Laat je kleding langer leven

Wij staan voor kwaliteit maar zeker ook voor service! De meest prachtige stoffen en materialen zijn vaak het meest kwetsbaar. Ben je onzeker over het wassen van je kledingstuk? Is je leren jasje versleten en wil je dat deze er weer als nieuw uit komt te zien? Zit er een vlek in je shirt die je er niet meer uitkrijgt? Of heb je een andere vraag met betrekking tot een kledingstuk of een paar schoenen? Kom dan langs of bel even naar onze winkel. Onze dames hebben veel vakkennis in huis en helpen je graag. Voor advies op het gebied van schoenen kun je het beste even vragen naar Willem, onze enige man in het Heerenstraat gezelschap.