Terug naar overzicht

A Lot of Fashion

Door Sanne | 09-10-2018

A Lot of Fashion... and A Lot of Fun!

Wauw, wat hebben we weer een fantastisch leuke avond gehad vrijdagavond 5 oktober! Ieder seizoen weer is het een feestje om de modeshow in de winkel te mogen organiseren. Een aantal weken van te voren beginnen we met ons team al na te denken over de invulling van de avond. Welke modellen gaan we vragen? Hoe willen we de hapjes hebben? Wie verzorgt de drank? Wat willen we qua muziek? Welke items moeten we écht laten zien? Vergeten we niet iets? Genoeg vragen die door onze koppies schieten. 

Gelukkig hebben we er inmiddels handigheid in gekregen. We weten wie de boodschappen doet en hoeveel we ongeveer moeten halen. We weten hoeveel dames kunnen komen kijken zodat het gezellig druk is. We weten wat we aan elkaar hebben en iedereen weet wat er moet gebeuren. Er is echter één ding dat we niet weten: hoe het publiek reageert op onze show. Hoe is de sfeer? Vinden ze de muziek wel leuk? Zijn de modellen spontaan genoeg? En het allerbelangrijkste: wat vinden ze eigenlijk van onze nieuwe collectie? En: hebben ze wel een leuke avond gehad? Wij kunnen zelf wel denken dat we toffe sets maken, maar smaken verschillen natuurlijk. Ieder seizoen is het toch weer spannend hoe er gereageerd wordt. Aan de reacties na de show te horen en aan de foto's te zien hebben de gasten genoten. Ik zag en zie allemaal lachende gezichten, niet alleen bij de gasten maar ook bij onze modellen en onze eigen dames. Die lachende gezichten, dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen. 

Dank aan onze prachtige modellen, de hulptroepen achter de schermen, Rens & Karlijn voor de heerlijke live muziek, onze eigen dames Ellen, Jill & Nell voor jullie inzet en harde werken en last but not least: iedereen die de moeite heeft genomen om te komen kijken! We zien jullie graag over een half jaar. 

Foto's: Laura Knipsael - www.lauraknipsael.com