Terug naar overzicht

Copenhagen Fashion Week

Door Sanne | 16-08-2019

Copenhagen Fashion Week

Op 7 en 8 augustus vloog ik samen met Jill naar Kopenhagen om tijdens Copenhagen Fashion Week inspiratie op te doen voor seizoen Spring Summer 2020. Op dag 1 bezochten we modebeurs Revolver en de tweede dag was het tijd voor de andere beurs in deze prachtige stad: CIFF.

We keken onze ogen uit en zagen veel pastel- en aardetinten, pofmouwen en lange jurken en rokken. Naast pastelkleuren als lila, zachtgeel en mintgroen komt ook oranje veel voor in de collecties voor Spring Summer 2020.

Natuurlijk mocht het sociale praatje met leveranciers als Dante6, Humanoid, Closed en Birgitte Herskind niet ontbreken tijdens deze trip. Op woensdagavond stond de Fashion Show van Samsoe Samsoe op het programma, deze vond plaats in het SMK - Statens Museum for Kunst, en we zijn donderdag samen nog even de stad ingedoken om onder andere de indrukwekkende warenhuizen Magasin du Nord en ILLUM te bezoeken. Op straat zie je tijdens deze dagen de meest fantastische outfits voorbij komen. De meeste inspiratie hebben we gehaald uit streetstyle.

We gingen donderdagavond moe maar voldaan en vol inspiratie weer naar huis. Waar de winkel, webshop én de inkoop van Spring Summer 2020 weer vrolijk verder gaat!