Terug naar overzicht

Dutch Retail Experience Awards

Door Sanne | 10-07-2018

Dutch Retail Experience Awards

Tijdens de Dutch Retail Experience Awards heeft Heerenstraat een tweede plaats weten te bemachtigen in de categorie Best Customer Experience Awards - Women. De Dutch Retail Experience Awards zijn in het leven geroepen om prestigieuze retailconcepten uit te lichten en unieke spelers in de markt een podium te geven. Er wordt onder andere gekeken naar de totale winkelbeleving, de samenstelling van het merkenpakket, combinatie van online en offline, service en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De retailprijzen bestaan uit een publieks- en juryprijs. Heerenstraat behaalde een tweede plaats in de laatste categorie.

De jury stelt dat Willem en Sanne na de overname de wensen van het bestaande klantenbestand hebben weten te bewaken en toch een nieuwe draai aan de winkel gegeven hebben. Klanten kunnen bij Heerenstraat terecht voor een complete outfit van top tot teen inclusief stijladvies. De passie voor het vak wordt vanuit alle invalshoeken belicht en maakt Heerenstraat tot een bijzondere winkel.

De Dutch Retail Experience Awards worden jaarlijks georganiseerd door Soul Salon. De uitreiking van de retailprijzen vond plaats op maandag 9 juli in de Westergasfabriek in Amsterdam.