Terug naar overzicht

De webshop

Door Willem | 16-07-2018

De webshop

Daar is 'ie dan eindelijk. Onze webshop! Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt aan deze shop. Achter de schermen is er zoveel gebeurd en veranderd, we houden het soms zelf niet eens meer bij. We hebben aan alles proberen te denken, zodat we het shoppen voor jullie zo leuk en gemakkelijk mogelijk maken. Jullie zien natuurlijk alleen de voorkant en daar gaat het ook om. Alles moet werken. Het moet kloppen. Wat wij super belangrijk vinden is om te horen hoe jullie onze shop ervaren. Werkt het allemaal naar behoren? Vind je het overzichtelijk genoeg? Zijn er zaken die je mist? Omdat we net gestart zijn is dit voor ons waardevolle feedback om te ontvangen. Hetzelfde geldt voor (problemen met) leveringen en dergelijke. Laat het ons vooral weten, ook als je tevreden bent horen wij het graag. 

Dit is natuurlijk nog maar het online begin van Heerenstraat. Uiteraard wordt de webshop goed bijgehouden en wordt er regelmatig nieuwe voorraad toegevoegd. Echter is het zo dat sommige items zo snel gaan in de winkel, dat ze onze webshop niet eens gehaald hebben. Alles wordt namelijk eerst uitgepakt en ingehangen in de winkel. Daarna worden de items gefotografeerd, bewerkt en ingevoerd in de webshop. Dit is stiekem best tijdrovend. Het kan dus zijn dat een item in de tussentijd al uitverkocht is in de winkel en dat je dit item "gemist hebt" in de webshop. De voorraad van de winkel en de webshop in stuks is dezelfde. We hebben dus niet nog "per ongeluk" ergens een shirt in het magazijn liggen. Is er online geen voorraad meer, dan is deze er in de winkel ook niet. 

Ben je van plan een bestelling te plaatsen en heb je nog vragen? Mail of bel ons even, we helpen je graag verder. Heb je een bestelling geplaatst en deze inmiddels ontvangen? Ook dan horen wij dus graag even van je. Veel shopplezier gewenst!